23 septembrie 2012

Un cuptor de paine

         Pe scurt vă voi prezenta fazele de construcție a unui cuptor de paine din pamant. Această lucrare a durat cam două zile.

Baza cuptorului a fost făcută dintr-un palet de lemn, pentru a putea fi mutat ulterior. Apoi am așezat un strat de țiglă peste care 10cm din pamant cu nisip si paie.

12 septembrie 2012

Casuta rotunda





       Vara aproape a trecut, roadele s-au copt, iar visele au inceput sa prinda tot mai mult contur. 
       
 
      Primul si cel mai important este intalnirea cu aleasa inimii mele, Mihaela. Se vede ca aceasta vara tumultoasa si secetoasa a adus unele roade cu o neasteptata si nesperata savoare. Iar al doilea rod este casuta rotunda de pamant care acum incepe sa iasa din pamant. De cateva zile, eu si dulcea mea Iubita am inceput constructia casutei pe care fiecare am visat-o separat inainte sa ne cunoastem, iar de putina vreme ne-am unit visele si am pus mainile la treaba.
   Deja zidim fundatia casei din pietre, cu pamant. Mai avem si cate un prieten care ne mai ajuta sau altii care ne-au ajutat, si tuturor le multumim. Stim ca Universul este alaturi de noi, la fel si oamenii care ne sustin si ne iubesc.


   

Le multumim tuturor celor din trecutul si prezentul vietilor noastre care au contribuit ca noi sa fim ceea ce suntem astazi si sa putem sa ne zidim visele mult visate. Si totodata le cerem iertare tuturor celor care au avut de suferit datorita actiunilor sau vorbelor noastre, facute cu voie sau fara de voie.
 
Luminoasele ganduri si intentiile curate, noi va salutam,


Mircea si Mihaela
Elefant.ro - Premium
Bio-Cosmetics.ro